Kdo smo mi

Taxi Plus Maribor

O nas

Vehere d.o.o. – TAXI PLUS smo podjetje, ki že od leta 1998 opravlja storitve taxi službe, prevozov ter transferjev na letališča po Sloveniji in celotni Evropi.

Zaradi ugodnih cen, zanesljivosti ter kvalitetne storitve je naš krog strank vedno večji. Našo storitev uporabljajo posamezniki, skupine, poslovneži ter podjetja za vsakodneven prevoze, transferje na letališča, prevoze na kongrese ter prevoze na poslovne sestanke.

Prevoze opravljamo 24 ur na dan, 365 dni v letu, z avtomobili višjega cenovnega razreda ter profesionalnimi vozniki, tako da stranki zagotovimo čim večje udobje med samim potovanjem z nami, pa naj si gre za prevoz do trgovine, zdravnika, prevoz na letališče, ko greste na dopust, poslovni sestanek ali pa  prevoz v službo.

Trudimo se, da so naše stranke zadovoljne z našo storitvijo prevozov, kajti največja nagrada nam je zadovoljna stranka, zato se držimo našega mota TAXI PLUS – VEČ KOT SAMO TAXI.

Za prevoze doma ali v tujini lahko pokličete naš klicni center na brezplačno telefonsko številko 080 11 12 ali na mednarodno telefonsko številko +386 2 2517 151.

Veselimo se sodelovanja z Vami.

Kako vam lahko pomagamo

Imate vprašanje?

Če imate kakršne koli pripombe, predloge ali vprašanja, se obrnite na nas. Naše visoko kakovostno osebje vam bo pomagalo in odgovorilo na vsa vaša vprašanja.